Cycling

LOTUS CLUB MIHAI BRAVU

O filozofie unica in fitness, bazata exclusiv pe principiile ciclismului si ale fiziologiei sportive, in care siguranta participantilor si atingerea propriilor obiective de fitness sunt pe primul loc.

Indoor Cycling este un antrenament fitness de grup, de tip Cardio, efectuat pe o bicicleta stationara speciala sub indrumarea unui Instructor certificate. Bicicletele Spinner® sunt special concepute pentru siguranta ta si respecta geometria bicicletelor de sosea astfel incat experienta sa fie cat mai apropiata posibil de cea a ciclistilor profesionisti.

Clasele de Indoor Cycling (Spinning) reprezinta o buna alegere pentru toti cei care doresc un exercitiu antrenant, indiferent de nivelul individual de rezistenta. Practic, la clasele de Indoor Cycling se pot prezenta atat persoanele bine antrenate, cat si cele aflate la nivel incepator, programele putand fi ajustate dupa caz.

Indoor Cycling este un antrenament fitness de grup, de tip Cardio, efectuat pe o bicicleta stationara speciala sub indrumarea unui Instructor certificate. Bicicletele Spinner® sunt special concepute pentru siguranta ta si respecta geometria bicicletelor de sosea astfel incat experienta sa fie cat mai apropiata posibil de cea a ciclistilor profesionisti.

Clasele de Indoor Cycling (Spinning) reprezinta o buna alegere pentru toti cei care doresc un exercitiu antrenant, indiferent de nivelul individual de rezistenta. Practic, la clasele de Indoor Cycling se pot prezenta atat persoanele bine antrenate, cat si cele aflate la nivel incepator, programele putand fi ajustate dupa caz.


Call Now Button