Clase

LOTUS CLUB MIHAI BRAVU
Steel Training
Steel Training este o clasa in care se acorda atenție fiecărei grupe musculare. Se lucrează folosind accesorii, dar si greutatea propriului corp.

Clasele de antrenament cu bare au devenit o parte importanta din grila de program a salilor. Combinarea incarcaturii cu doze masive de adrenalina, lasa in urma conceptul de „plictiseala” cand vine vorba de antrenamentul cu greutati.

Citeste detalii

Pilates
Pilates este o forma de antrenament conceputa sa consolideze, sa alungeasca si sa echilibreze corpul uman, fiind una dintre cele mai recomandate activitati pentru o postura corecta si un centru puternic.

Citeste detalii

Cycling
O filozofie unica in fitness, bazata exclusiv pe principiile ciclismului si ale fiziologiei sportive, in care siguranta participantilor si atingerea propriilor obiective de fitness sunt pe primul loc.

Indoor Cycling este un antrenament fitness de grup, de tip Cardio, efectuat pe o bicicleta stationara speciala sub indrumarea unui Instructor certificate.

Citeste detalii

Yoga

Yoga este clasa care aduce beneficii holistice pentru corpul, mintea si sufletul tau. Imbunatateste flexibilitatea, postura, digestia, calitatea somnului etc.

Yoga se integreaza, cu pretul unui efort minim de vointa, in viata voastra cotidiana si nu va va cere nimic care sa nu va fie la indemana.

Citeste detalii
Steel Tonic
Steel Tonic sste evolutia programelor de antrenament ce se bazeaza pe rezistenta localizata. O clasa cu o energie extrema si intensitate ridicata, un antrenament complet, ideal pentru arderea grasimilor, tonifierea si definirea tuturor grupelor musculare. Stepul si greutatile sunt utilizate in anumite segmente ale clasei ca elemente ce variaza intensitatea.

Citeste detalii

Butt Lift
Clasa Butt Lift implica exercitii pentru musculatura abdominala, cea a fesierilor si a coapselor.

Clasa este dedicata in intregime tonifierii partii inferioare a corpului, avand ca obiectiv principal remodelarea musculaturii fesierilor si a coapselor. Se folosesc accesoriile: banda elastica, saculeti cu nisip pentru glezne, discuri.

Citeste detalii

PUMP

  Pump Your Body este un program intens, adaptat pe muzica, care are ca scop antrenarea pana la epuizare a grupelor musculare scheletice mari – coapse, pectorali, spate, urmand cu solicitarea grupelor musculare mijlocii si mici- gambe, umeri, brate, abdomen, lombar si fesieri.

Citeste detalii
BARRE FITNESS

  Este un program de fitness inspirat din balet.Metoda barre armonizeaza antrenamentele de pilates elementele de chinoterapie si miscarile de baza din balet, pentru un corp armonios si tonifiat.

Citeste detalii
Dance Flavaz

Vrei să lași o impresie de neuitat în club?

?Te așteptam în fiecare Miercuri la Lotus Club Mihai Bravu începând cu ora 21:00 la cursul : DANCE FLAVAZ !

❗O clasă de dans care se adresează exclusiv femeilor!

Citeste detalii
Interval Training
ABT

Este o clasa intensa și eficienta ce favorizează creșterea tonusului muscular în zonele vizate. Acest tip de antrenament se adresează tuturor persoanelor indiferent de tipul somatic, vârsta sau sex.

Citeste detalii
Powerbands
O experienta unica de antrenament, eficienta si versatla. Programul este conceput ca un functional training care foloseste benzi elastice pentru a imbunatati rezistenta, flexibilitatea, echilibrul corpului si pentru a dezvolta putere si anduranta musculara.
Citeste detalii
Aqua Gym

Aqua gym este un sport complex, care lucreaza absolut toate gru­pele musculare, fiind potrivit deopotriva bar­batilor si femeilor, indiferent de varsta, inclusiv fe­meilor insarcinate pana in luna a opta.

Citeste detalii
Suspension Move

Creat pentru antrenamentele soldaţilor din marina SUA, clasele de TRX Suspension Training au ajuns în România în 2010.

Între timp, TRX-ul a devenit un must-have pentru sportivii de performanţă şi iubitorii de mişcare!

Citeste detalii
Circuit

Circuit Training este o combinatie intre efortul aerob de mare intensitate si exercitiile de forta. Metoda este simpla: repetarea la rand, fara pauza, a unei serii de exercitii, urmate de o perioada de odihna si apoi reluarea intregului program.

Citeste detalii
Yin Yoga

Considerata de unii o arta, de altii o disciplina ce trebuie invata, yoga este de fapt o practica indiana straveche, caracterizata prin meditatie si exercitiu fizic, ce poate imbunatati flexibilitatea organismului, poate reduce semnificativ stresul si poate, in general, ameliora starea de sanatate.

Citeste detalii
Piloxing

Piloxing înseamnă box, dans și pilates . Această metodă îmbină mișcările de box cu elemente din pilates și mișcări din dans într-un antrenament cu un nivel de intensitate ridicat.

Citeste detalii
FITNESS PT WORKOUT

Este un antrenament de Grup ,de tip circuit,care se executa in zona de fitness sub atenta supraveghere a instructorului.Aceasta clasa vine in ajutorul membrilor ca sa ii familiarizeze cu exercitiile la aparate.

Citeste detalii
CROSSFIT

CrossFit este un program de antrenament mereu variat ce te pregătește pentru orice, îmbinând exerciții funcționale ce îți vor lucra întregul corp la intensitate ridicată, într-o singura oră, îndrumat de un antrenor personal.

Citeste detalii
Freestyler Super Toning System

Freestyler Super Toning System este un nou stil de fitness prin care se lucrează simultan tot corpul, singura metodă potrivită pentru un antrenament eficient, prin opoziție cu produsele sau exercițiile care lucrează doar o grupă de mușchi, producând dezechilibre în organism.

Citeste detalii
Step & Tone

Step Aerobic reprezintă o clasa de aerobic dinamica, care se bazeaza pe folosirea steper-ului, cu miscari sigure pentru genunchi şi articulatii, de pasire pe, şi de pe step în diferite combinatii de exercitii, folosind şi miscari de brate, elemente de mobilitate şi echilibru.

Citeste detalii
Call Now Button