Activitati sportive copii

LOTUS CLUB MIHAI BRAVU

Miscarea ajuta la dezvoltarea armotioasa a copiilor. La Lotus Club gasesti o varietate larga de activitati sportive pe care copilul tau le va indragi cu siguranta. La clasele pentru copii pot participa copiii cu varste cu varste mai mari de 5 ani.

Street Dance
Street dance-ul este un stil de dans modern, ce se bazeaza pe coregrafie si sincron, dar si freestyle. Fiind o clasa in cadrul careia stilul si miscarile de dans se pot adapta usor, tot mai multi profesori, dar si parinti isi indreapta atentia catre aceasta forma de miscare pentru cei mici.

Citeste detalii

Boot Camp

Boot Camp sau exatlonul copiilor , este o ora de sport interactiva , plina de trasee si circuite interactive pentru cei mici.

Citeste detalii
Awarness games

Jocuri de constientizare, jocuri si stafete pentru consolidarea deprinderilor motrice,mobilitate,postura si tinere de minte.

Citeste detalii
Just Dance

Este o ora de dans distractiva, unde vor fi proiectate pe perete, videoclipuri si coregrafii special concepute, animale si personaje fantastice ,astfel incat cei mici sa le poata urma si dansa alaturi de antrenor.

Citeste detalii
Mobility Kids

Clasa de Mobility combina exercitii fizice si jocuri cu scopul de a-i forma si de a-i ajuta pe micuti sa deprinda repede mobilitatea si puterea de care au nevoie pentru a executa diferite activitati zilnice. 

Citeste detalii
K1

Kickboxing-ul a aparut prin evolutia unor stiluri de lupta in sport martial, acesta este o combinatie de arte martiale incorporând tehnici din Muay Thai si Kyokushin si a devenit cunoscut in lumea intreaga datorita competitiilor K-1.

Citeste detalii
exerciții juniori
Call Now Button